Vull agraïr la paciència i comprensió que heu demostrat tots el clients de MALLORCA VETERINARIS d’Algaida durant les darreres setmanes. Per motius personals la Dra Laura Gomila no ha pogut atendre la consulta i n’Isa i jo mateix l’hem substituït de forma parcial. Finalment m’ha comunicat la seva intenció de deixar-nos i des d’aquest moment estic cercant un veterinari/a que m’ajudi a donar-vos a propietaris i mascotes, el millor servei. El procés es pot allargar encara alguna setmana més perquè volem un professional que estigui a la vostra alçada no tan sols com a veterinari, si no com a persona.

A partir d’avui mateix podeu consultar aquí l’horari d’atenció que anirem publicant setmana a setmana fins que anunciem l’horari definitiu.

Hem aprofitat l’avinentesa per a fer algunes millores. Com sabeu, des de l’any passat tenim un laboratori propi dins la clínica que ens permet fer analítiques de sang a Algaida mateix. Ara donem una passa més per a oferir-vos el servei de cirurgia. Hem aprofitat les antigues instal.lacions de perruqueria per a muntar un petit quiròfan que ens permetrà realitzar la majoria de les intervencions quirúrgiques sense que us hagueu de desplaçar a l’hospital de Llucmajor.

Una vegada més vull agrair-vos el vostre suport en tot aquest procés.

Quiero agradecer la paciencia y comprensión que habéis demostrado todos los clientes de MALLORCA VETERINARIS de Algaida durante las últimas semanas. Por motivos personales la Dra Laura Gomila no ha podido atender la consulta por lo que Isa y yo mismo la hemos sustituido de forma parcial. Finalmente Laura me ha comunicado su intención de dejarnos y desde ese momento estoy buscando un veterinario/a que me ayude a daros a propietarios y mascotas, el mejor servicio. El proceso se puede alargar aún alguna semana más porque buscamos a un profesional que esté a vuestra altura no sólo como veterinario, si no como persona.

A partir de hoy se puede consultar aquí el horario de atención que iremos publicando semana a semana hasta que anunciemos el horario definitivo.

Hemos aprovechado la ocasión para hacer algunas mejoras. Como sabéis, desde el año pasado tenemos un laboratorio propio en la clínica que nos permite hacer analíticas de sangre en Algaida. Ahora, damos un paso más para ofrecer el servicio de cirugía. Hemos aprovechado las antiguas instalaciones de peluquería para montar un pequeño quirófano que nos permitirá realizar la mayoría de las intervenciones quirúrgicas sin que tengáis que desplazaros al hospital de Llucmajor.

Una vez más quiero agradeceros vuestro apoyo en todo este proceso.

Dr. Oriol Puig